Κίνα Συγκεκριμένες εγκαταστάσεις επεξεργασίας κατά δεσμίδες κατασκευαστής

Ταλαντούχος Co. βιομηχανίας ουρανού, ΕΠΕ

Ο κύριος κατασκευαστής των συγκεκριμένων συστημάτων εγκαταστάσεων & μεταφορέων επεξεργασίας κατά δεσμίδες στην Κίνα.

Ειδήσεις

October 30, 2020

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ του ενιαίου θραυστήρα κώνων κυλίνδρων υδραυλικού και του πολυκύλινδρου υδραυλικού θραυστήρα κώνων;

Ο θραυστήρας κώνων είναι ένα από τα ευρύτατα χρησιμοποιημένα εξάγοντας μηχανήματα. Με την ανάπτυξη της αγοράς, έχουν υπάρξει ποικίλα προϊόντα θραυστήρων κώνων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, και η απόδοση των διαφορετικών τύπων θραυστήρων κώνων δεν είναι η ίδια.

Αυτή τη στιγμή, ο θραυστήρας κώνων άνοιξη και ο υδραυλικός θραυστήρας κώνων χρησιμοποιούνται συχνότερα στην αγορά, και ο υδραυλικός θραυστήρας κώνων διαιρείται σε ενιαίο θραυστήρα κώνων κυλίνδρων υδραυλικό και πολυκύλινδρο υδραυλικό θραυστήρα κώνων.

Αυτό το έγγραφο αναλύει κυρίως τις διαφορές και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του ενιαίου θραυστήρα κώνων κυλίνδρων υδραυλικού και του πολυκύλινδρου υδραυλικού θραυστήρα κώνων, ελπίζοντας να σας βοηθήσει να επιλέξετε τον καταλληλότερο θραυστήρα κώνων.

Ο ενιαίος θραυστήρας κώνων κυλίνδρων υδραυλικός και ο πολυκύλινδρος υδραυλικός θραυστήρας κώνων έχουν τις διαφορές στην κύρια δομή μηχανών, τα συστατικά και τα wear-resistant μέρη. Εκτός αυτού, υπάρχουν διαφορές στις ακόλουθες πτυχές:

1. Ο τρόπος ρύθμισης λιμένα απαλλαγής είναι διαφορετικός

Όταν ο ενιαίος θραυστήρας κώνων κυλίνδρων υδραυλικός είναι σε κανονική λειτουργία, η αντλία πετρελαίου γεμίζει ή στραγγίζει τον κύριο κύλινδρο άξονων, κάνοντας τον κύριο άξονα να κινηθεί πάνω η κάτω (τα κύρια επιπλέοντα σώματα άξονων πάνω-κάτω) για να ρυθμίσει το μέγεθος του λιμένα απαλλαγής. Αυτό το τον είδος ρύθμισης μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερη δυσκολία στο κλείσιμο της εξόδου κατά συντριβή του σκληρού Όρεγκον.

Ο πολυκύλινδρος θραυστήρας κώνων ρυθμίζει τη ρύθμιση ΚΑΠ με τη βοήθεια του υδραυλικού χεριού ώθησης ή της υδραυλικής μηχανής, οδηγώντας κατά συνέπεια το δαχτυλίδι ρύθμισης για να περιστραφεί στο ενισχυτικό μανίκι (η σταθερή βίδα κώνων περιστρέφεται πάνω-κάτω) για να επιτύχει την επίδραση ρύθμισης. Το πλεονέκτημα αυτού του είδους τρόπου ρύθμισης είναι ότι η έξοδος είναι εύκολο να κλειδωθεί.

2. Ο τρόπος της μετάβασης σιδήρου και του καθαρίσματος κοιλοτήτων είναι διαφορετικός

Κατά διάβαση του σιδήρου, υδραυλικό την πετρέλαιο του ενιαίου θραυστήρα κώνων κυλίνδρων υδραυλικού εγχέεται στο συσσωρευτή, κάνοντας τον άξονα να πέσει κάτω. Μετά από να περάσει το σίδηρο, ο συσσωρευτής θα πιέσει την πλάτη πετρελαίου και τον ενιαίο κύλινδρο που ο υδραυλικός θραυστήρας κώνων θα λειτουργήσει κανονικά. Η ενιαία κοιλότητα θραυστήρων κώνων κυλίνδρων υδραυλική χρησιμοποιείται επίσης τον υδραυλικό προαγωγό.

Όταν το ξένο σώμα δεν μπορεί μέσω της συντετριμμένης αίθουσας του πολυκύλινδρου υδραυλικού θραυστήρα κώνων ή ο πολυκύλινδρος υδραυλικός θραυστήρας κώνων υπερφορτώνεται για κάποιους λόγους, το υδραυλικό ασφαλιστικό σύστημα θα κρατήσει την ασφάλεια, κατόπιν ο λιμένας απαλλαγής μεταλλεύματος αυξάνεται και το ξένο σώμα απαλλάσσεται από τη συντετριμμένη αίθουσα. Εάν το ξένο σώμα παίρνει κολλημένο στο λιμένα απαλλαγής μεταλλεύματος, το σύστημα καθαρίσματος κοιλοτήτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην περαιτέρω αύξηση το λιμένα απαλλαγής, έτσι ώστε το ξένο σώμα μπορεί να απαλλαχθεί από τη συντετριμμένη αίθουσα. Στο πλαίσιο της δράσης του υδραυλικού συστήματος, η έξοδος επαναρυθμίζεται αυτόματα και οι επιστροφές μηχανών στην κανονική εργασία.

3. Σύστημα λίπανσης

Ο ενιαίος θραυστήρας κώνων κυλίνδρων υδραυλικός έχει δύο τρόπους του κολπίσκου πετρελαίου, ένας τρόπος είναι από το χαμηλότερο όριο του άξονα, που λαδώνει το σφαιρικό ρουλεμάν, σφαιρικό κεραμίδι, δακτύλιος πλαισίων, κύριος δακτύλιος άξονων και έπειτα που λαδώνει τα εργαλεία λοξοτμήσεων. Ο άλλος τρόπος εισάγεται από το τέλος άξονων κίνησης, που λαδώνει το δακτύλιο άξονων κίνησης. Και οι δύο τρόποι του πετρελαίου απαλλάσσονται από την ίδια έξοδο.

4. Συστατικά που παρέχουν τη δύναμη συντριβής

Ο ενιαίος θραυστήρας κώνων κυλίνδρων υδραυλικός είναι παρόμοιος με το θραυστήρα κώνων άνοιξη, επομένως, ο άξονας και ο κινούμενος κώνος είναι ισοδύναμος με την υποστήριξη βάσεων επάνω, και το εκκεντρικό μανίκι οδηγεί τον άξονα για να παρέχει τη δύναμη συντριβής.

Ο άξονας του πολυκύλινδρου υδραυλικού θραυστήρα κώνων είναι κοντός και παχύς, και η διάμετρός της μπορεί να σχεδιαστεί για να είναι μεγάλη. Στέκεται άμεσα στο ράφι (παρά στο εκκεντρικό μανίκι) να παρέχει την υψηλότερη ικανότητα ρουλεμάν. Ο εκκεντρικός οδηγός μανικιών άμεσα ο κινούμενος κώνος για να παρέχει τη συντριβή αναγκάζει.

5. Διαφορετικά εφαρμόσιμα υλικά

Κατά συντριβή του μαλακού μεταλλεύματος και του ξεπερασμένου μεταλλεύματος, την πλεονεκτήματα του ενιαίου θραυστήρα κώνων κυλίνδρων υδραυλικού είναι προεξέχοντα, ενώ στη συντριβή του σκληρού και υψηλού σκληρού μεταλλεύματος, η απόδοση του πολυκύλινδρου υδραυλικού θραυστήρα κώνων είναι σημαντικότερη.

Για ημίσκληρο και επάνω από τη συντριβή μεταλλεύματος, κάτω από τις ίδιες προδιαγραφές, ο πολυκύλινδρος θραυστήρας κώνων μπορεί να παραγάγει τα πιό κατάλληλα προϊόντα. Κατά γενική ομολογία, όσο υψηλότερη η σκληρότητα βράχου, τόσο μεγαλύτερη η διαφορά μεταξύ του ενιαίου θραυστήρα κώνων κυλίνδρων υδραυλικού και πολυκύλινδρη υδραυλική επίδραση λειτουργίας θραυστήρων κώνων.

6. Συντήρηση

Ο ενιαίος θραυστήρας κώνων κυλίνδρων υδραυλικός έχει την απλή δομή και την αξιόπιστη απόδοση. Ένας υδραυλικός κύλινδρος, απλή και συμπαγής δομή, χαμηλό ποσοστό αποτυχίας, χαμηλό κόστος παραγωγής. Όσο απλούστερη η μηχανική δομή συστημάτων, η υψηλότερη αξιοπιστία, ο σταθερότερος η λειτουργία.

Η κορυφή ή η πλευρά του πολυκύλινδρου υδραυλικού θραυστήρα κώνων μπορεί να αποσυντεθεί για τη γρήγορη και κατάλληλη συντήρηση. Όλα τα μέρη μπορούν να αποσυντεθούν και να διατηρηθούν από την κορυφή ή την πλευρά, ο κινούμενος κώνος και ο τοπ κώνος είναι εύκολο να αποσυνθεθούν και να εγκαταστήσουν, καμία ανάγκη να αποσυντεθεί και να εγκατασταθεί το πλαίσιο, στερεώνοντας μπουλόνια, το οποίο καθιστά την καθημερινή αντικατάσταση καταλληλότερη.

7. Σύγκριση και ανάλυση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων

(1) πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ενιαίου θραυστήρα κώνων κυλίνδρων υδραυλικού

Η δομή ατράκτων του ενιαίου θραυστήρα κώνων κυλίνδρων υδραυλικού είναι απλούστερη από αυτή του πολυκύλινδρου υδραυλικού θραυστήρα κώνων, και τα μέρη είναι λιγότεροι και το σχέδιο είναι πιό έξοχο.

Ο ενιαίος θραυστήρας κώνων κυλίνδρων υδραυλικός έχει την απλή δομή και το χαμηλό κόστος παραγωγής, έτσι η τιμή της είναι χαμηλότερη από τον πολυκύλινδρο υδραυλικό θραυστήρα κώνων.

Στην πραγματική διαδικασία λειτουργίας, ο ενιαίος θραυστήρας κώνων κυλίνδρων υδραυλικός είναι εύκολο να εγκατασταθεί και να διατηρήσει. Και από το τεχνικό επίπεδο, ο ενιαίος θραυστήρας κώνων κυλίνδρων υδραυλικός έχει συνεχίσει την τεχνική βελτίωση στη συμπεριφορά ολίσθησης, έτσι ο βελτιωμένος εξοπλισμός μπορεί να προσαρμοστεί στην υψηλότερη ταχύτητα και αύξησε την ταχύτητα ταλάντευσης του άξονα, έτσι ώστε οι τελειωμένες υλικές προδιαγραφές είναι περισσότεροι σύμφωνα με τις απαιτήσεις. Συγχρόνως, η παραγωγή είναι υψηλότερη.

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα του ενιαίου θραυστήρα κώνων κυλίνδρων υδραυλικού είναι ότι έχει μόνο έναν κύλινδρο πετρελαίου, έτσι η δύναμη συντριβής είναι σχετικά μικρή για πολλούς κυλίνδρους. Κατά συντριβή μερικών από τη σκληρότερη πέτρα, τη συστήνεται να επιλεχτεί ο πολυκύλινδρος υδραυλικός θραυστήρας κώνων.

(2) πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του πολυκύλινδρου υδραυλικού θραυστήρα κώνων

Με βάση τον παραδοσιακό θραυστήρα κώνων άνοιξη, ο πολυκύλινδρος υδραυλικός θραυστήρας κώνων έχει αναβαθμιστεί και έχει βελτιωθεί στην απόδοση, και η δομή της είναι λογική.

Ο πολυκύλινδρος υδραυλικός θραυστήρας κώνων χρησιμοποιεί την πολυκύλινδρη τεχνολογία, έτσι ώστε ο θραυστήρας είναι σχετικά μεγάλος. Υπό τον όρο τα πρότυπα παραγωγής, η κατανάλωση ενέργειας έχει ελεγχθεί και καταλληλότερος για την πέτρα, ιδιαίτερα κατάλληλη για τη σκληρότητα πετρών όχι περισσότερο από 300Mpa.

Ο πολυκύλινδρος υδραυλικός θραυστήρας κώνων έχει ένα ειδικό σχέδιο αιθουσών συντριβής, το οποίο κάνει την παραγωγικότητα αυξάνεται πολύ. Η ημιαυτόματη υδραυλική ρύθμιση του λιμένα απαλλαγής μπορεί αποτελεσματικά να ελέγξει την κοκκοποίηση του υλικού πετρών, και το υλικό ολοκληρωμένων προϊόντων μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του. Έτσι είναι πιό οικονομικό και πρακτικό να χρησιμοποιήσει.

Οι καλοί κατασκευαστές θραυστήρων στην κατασκευή του πολυκύλινδρου υδραυλικού θραυστήρα κώνων θα χρησιμοποιήσουν την υψηλής αντοχής γενική ρίψη, και έχουν την προστασία σιδήρου, η οποία είναι ασφαλής και αξιόπιστη. Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά η ποιότητα της συντριβής της πέτρας εξοπλισμού, η απόδοση εξοπλισμού είναι πολύ σταθερή και έχει τη μακριά ζωή υπηρεσιών.

Ο πολυκύλινδρος υδραυλικός θραυστήρας κώνων χρησιμοποίησε τη δομή σφραγίδων λαβύρινθων, η οποία μπορεί να παίξει τη dust-proof επίδραση. Αλλά εάν το εργοστάσιο δεν είναι πεπειραμένο ή η τεχνολογία κατασκευής δεν είναι κατάλληλη, η σφραγίδα λαβύρινθων θα έχει επίσης τη σκόνη, η οποία μπορεί να προκαλέσει τις διοικητικές δυσκολίες λιμένων απαλλαγής.

Στοιχεία επικοινωνίας