Κίνα Συγκεκριμένες εγκαταστάσεις επεξεργασίας κατά δεσμίδες κατασκευαστής

Ταλαντούχος Co. βιομηχανίας ουρανού, ΕΠΕ

Ο κύριος κατασκευαστής των συγκεκριμένων συστημάτων εγκαταστάσεων & μεταφορέων επεξεργασίας κατά δεσμίδες στην Κίνα.

Ειδήσεις

October 30, 2020

Τι είδους ο θραυστήρας πρέπει να επιλεχτεί για τη δευτεροβάθμια συντριβή;

Σαν δευτεροβάθμια συντετριμμένη μηχανή, η εντυπωσιακή διαφορά μεταξύ του θραυστήρα αντίκτυπου και ο θραυστήρας κώνων είναι ότι η αρχή συντριβής και η εμφάνιση της δομής είναι διαφορετικές, το οποίο είναι εύκολο να διακριθεί.

Ο θραυστήρας αντίκτυπου υιοθετεί την αρχή της συντριβής αντίκτυπου, και το υλικό συνθλίβεται επανειλημμένα μεταξύ του σφυριού και του πιάτου αντίκτυπου.

Ο θραυστήρας κώνων υιοθετεί την εξώθηση, κουρά, λείανση συνδυασμένη συντριβή, κυλώντας τον τοίχο κονιάματος που κινείται συνεχώς προς το συντετριμμένο τοίχο, συμπιέζοντας το υλικό μεταξύ των δύο για να την καταστήσει συντριμμένη.

Επιπλέον, υπάρχουν επίσης πολλές διαφορές μεταξύ του θραυστήρα αντίκτυπου και του θραυστήρα κώνων στην πραγματική παραγωγή.

1. Πεδίο διαφοράς της εφαρμογής

Και ο θραυστήρας αντίκτυπου και ο θραυστήρας κώνων μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δευτεροβάθμια συντετριμμένη μηχανή, αλλά η σκληρότητα των συντετριμμένων υλικών τους είναι διαφορετική.

Κατά γενική ομολογία, ο θραυστήρας κώνων συντρίβει κυρίως μερικά σκληρά υλικά, όπως ο γρανίτης, βασάλτης, ηφαιστειακή τέφρα, χαλίκια ποταμών και ούτω καθεξής.

Ο θραυστήρας αντίκτυπου χρησιμοποιείται για να σπάσει τα λιγότερα σκληρά υλικά, όπως ο ασβεστόλιθος και ούτω καθεξής.

Εν ολίγοις, ο θραυστήρας αντίκτυπου είναι κατάλληλος για τη σκληρότητα και κάτω από το μικρό βαθμό ανθεκτικότητας, εύθραυστα υλικά, ενώ ο θραυστήρας κώνων είναι κατάλληλος για τα σκληρά υλικά.

2. Η κοκκοποίηση απαλλαγής είναι διαφορετική

Το μέγεθος μορίων του θραυστήρα αντίκτυπου και ο θραυστήρας κώνων είναι διαφορετικοί.

Κατά γενική ομολογία, ο θραυστήρας κώνων μπορεί να συντρίψει περισσότερα λεπτά υλικά από αυτός του θραυστήρα αντίκτυπου.

Στην πραγματική παραγωγή, ο θραυστήρας κώνων χρησιμοποιείται συχνότερα στην ορυκτή τεχνολογία επεξεργασίας, και ο θραυστήρας αντίκτυπου χρησιμοποιείται συχνότερα στα οικοδομικά υλικά και την εφαρμοσμένη μηχανική οικοδόμησης.

3. Ο τελικός τύπος κόκκων είναι διαφορετικός

Ο θραυστήρας αντίκτυπου έχει την καλή μορφή σιταριού, τις λιγότερες άκρες και τις γωνίες και περισσότερη σκόνη.

Τελειωμένη - τα προϊόντα του θραυστήρα κώνων, ο needle-shaped κόκκος είναι περισσότερος, και ο κόκκος δεν είναι τόσο καλός όσο αυτός του θραυστήρα αντίκτυπου.

4. Διαφορετική ικανότητα

Έναντι του θραυστήρα αντίκτυπου, ο θραυστήρας κώνων έχει τα χαρακτηριστικά της μικρής κατανάλωσης ενέργειας, της μεγάλης περιεκτικότητας και της σταθερής παραγωγής, έτσι ο θραυστήρας κώνων χρησιμοποιείται συχνά στις μεγάλης κλίμακας γραμμές παραγωγής με την υψηλή ικανότητα.

5. Τα κόστη πρώτων υλών ποικίλλουν

Η τιμή του θραυστήρα κώνων είναι ακριβότερη από το θραυστήρα αντίκτυπου, αλλά οι εύθραυστες ισοτιμίες της έχουν μακρά ζωή, τα οποία μπορούν να αποφύγουν το πρόβλημα των συχνά μεταβαλλόμενων μερών. Μακροπρόθεσμα, ο θραυστήρας κώνων είναι οικονομικώς πιό αποδοτικός από το θραυστήρα αντίκτυπου.

Ο θραυστήρας αντίκτυπου έχει το χαμηλό κόστος αγορών στο πρώτο στάδιο και το υψηλό κόστος συντήρησης στο προχωρημένο στάδιο.

Ο θραυστήρας κώνων έχει το υψηλό κόστος στο πρώτο στάδιο και το χαμηλό κόστος πρώτων υλών στο προχωρημένο στάδιο.

6. Διαφορετικά επίπεδα ρύπανσης

Ο θραυστήρας αντίκτυπου έχει περισσότερη ρύπανση θορύβου και σκόνης ενώ ο θραυστήρας κώνων έχει τη λιγότερη ρύπανση.

Επιπλέον, ο θραυστήρας κώνων έχει την υψηλότερη απόδοση για την αντεπίθεση, την υψηλή ικανότητα, τη λιγότερη προσπάθεια για τη συντριβή των σκληρότερων υλικών, και τη μακρύτερη ζωή υπηρεσιών των μερών ένδυσης.

Μακροπρόθεσμα, ο θραυστήρας κώνων είναι οικονομικώς πιό αποδοτικός από το θραυστήρα αντίκτυπου.

Για να συνοψίσουν, ο θραυστήρας αντίκτυπου και ο θραυστήρας κώνων έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. στην πραγματική παραγωγή, για να επιλέξουν ποιο είδος μηχανής, το τέλος - οι χρήστες πρέπει να εξετάσουν τα διαφορετικά υλικά, το μέγεθος μορίων υλικών, την ικανότητα και άλλες πτυχές.

Στοιχεία επικοινωνίας